Astuge julgelt reha otsa või lugege igaks juhuks enne seda blogijuppi! Ükskõik, kas tegu on ihu- või vaimutoiduga! NB! Otsing on lehe vasakus ülemises nurgas.
16. jaan 2013
Saaremaa - Pörssa ahjuabalõik
Karbil on kirjas, et tegu on õnneliku Saaremaa sea abalõiguga kenas magusas vahtrasiirupi marinaadis. Õnneliku sea osas ei oska midagi kommenteerida, vahtrasiirpit ei suutnud samuti tuvastada. Üldmuljena oli matse siiski täitsa hea, võtke ainult enne küpsetamise lõppu kile karbilt maha ja laske kamarat pruunimaks. Üks asi mis mulle selle prae jures ei meeldi on see, et liha on ainult 76% õnneks kõlbab see kõik süüa.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar