22. jaan 2013

Nõo - liharullid juustuga

Niisiis otsisin kõigepealt juustu selle söögi seest, leidsin üles. Juust neile liharullidele suurt midagi juurde ei andnud. Liharullide maitse oli üsna normaalne ja positiivne oli, et ka kaste sündis süüa. Oli ehk veidi soolane, aga igatahes mitte nii soolane nagu tavaliselt. Hinda vaadake muidugi ka.

20. jaan 2013

Karni - Ahjutoorvorstid

See on jälle üks selline "käib kah" stiilis vorstipunt. Sisaldas tervelt kuut erinevat happesuse regulaatorit E330, E575, E262, E331, E500, E301 lisaks veel lõhna ja maitsetugevdaja. Ma arvan, et see keemiakomplekt andis ka maitsele tunda ja üsna mõttetu maitse oli.

16. jaan 2013

Saaremaa - Pörssa ahjuabalõik

Karbil on kirjas, et tegu on õnneliku Saaremaa sea abalõiguga kenas magusas vahtrasiirupi marinaadis. Õnneliku sea osas ei oska midagi kommenteerida, vahtrasiirpit ei suutnud samuti tuvastada. Üldmuljena oli matse siiski täitsa hea, võtke ainult enne küpsetamise lõppu kile karbilt maha ja laske kamarat pruunimaks. Üks asi mis mulle selle prae jures ei meeldi on see, et liha on ainult 76% õnneks kõlbab see kõik süüa.

14. jaan 2013

Rakvere - Rukkileivakattega ahjukael

See on üks hea praad, mida olen söönud korduvalt. Panin jälle ühe sellise pintslisse. Igatahes sobib hästi neile, kellele meeldib rukkileiva maitse. Seda on siin just parasjagu ja kui seda praadi sööd, siis on maitse nagu oleks värske rukkileib seaprae kõrvale.